Perjantai, Marraskuu 24, 2017, 18:12

Autourheiluvuoden 2018 kilpailukalenteri kertoo, että valtakunnan ensimmäinen kilpailu ajetaan Rantasalmella 7. tammikuuta. Kyseessä on luonnollisesti Lipposen OP-Talvirallisprint, joka on tätä ennen ollut kalenterissa jo 12 kertaa, ja myös joka kerran ajettu.

Lipponen on viime talven tyyliin kansallisen kisan lisäksi AKK:n Itä-Suomen, Kaakkois-Suomen ja Keski-Suomen alueiden – mutta etenkin Historic Rallisprint -sarjan, nyt 2018, ensimmäinen osakilpailu.

Kilpailun omaleimaisuuteen kuuluu viime vuosien tavoin, että nuorilta ei nytkään peritä lainkaan osanottomaksua. Ajojärjestys on se Rantasalmella useaan kertaan erinomaisen ajajaystävällinen, historic-luokkia kunnioittava ja ”kirraava” sekä kaikin puolin päivän viimeiseen lähtöön saakka jännittävänä säilyvä eli historic, naiset, nuoret, seniorit, juniorit ja yleinen.

Uuden vuoden alkupäivinä järjestettävä kilpailu tarjoilee poikkeuksellisia haasteita paitsi talviradan teossa, myös ”paperisodassa”. Tähän liittyen järjestäjä haluaa jo näin hyvissä ajoin ennen vuoden loppua muistuttaa myös kilpailijoita, että pistäkää hyvät kilpailijat tulevan vuoden jäsenmaksu- ym. lisenssiasianne hyvissä ajoin kuntoon. Jos näiden hoito jää joulun tai uudenvuoden pyhille, pienikin mahdollinen ongelma kasvaa hetkessä vuorenkokoiseksi.

Arvoisat Historic Ralliprint 2018 -sarjan ajajat – olette lämpimästi tervetulleita Rantasalmelle!

Teksti: Arto Ylhävaara


Historic Rally Club Finland ry, Copyright (c)2017, All Rights Reserved.
Osumalaskuri: 2712054