Keskiviikko, Marraskuu 8, 2017, 19:08

HISTORIC-RALLIKAUDEN PÄÄTÖS LAHDESSA 25.11.2017

 

Vuoden 2017 Historic-rallikausi saatetaan päätökseen Lahdessa lauantaina marraskuun 25. päivä. Päivän aikana järjestetään perinteisesti historic-ralliharrastajien keskustelutilaisuus, HRCF:n syyskokous ja palkintogaala. Keskustelutilaisuuteen ja palkintogaalaan ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet, syyskokous on vain HRCF:n jäsenille. Jotta osaamme varata riittävät tilat, tulee tilaisuuksiin ilmoittautua 12.11. mennessä osoitteeseen jasenasiat@historicrallyclubfinland.fi. Mainitse ilmoittautumisessa ilmoittautujien nimet ja mihin tilaisuuksiin osallistuu.

KESKUSTELUTILAISUUS JA YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS

Päivä alkaa keskustelutilaisuudella lauantaina klo 14 Solo Sokos Hotel Seurahuoneella, Aleksanterinkatu 14, Lahti. Tilaisuus kestää noin tunnin ja on avoin kaikille. Tule mukaan vaikuttamaan, keskustelemaan tai vaikka vain kuuntelemaan.

Noin klo 15 jatkamme HRCF:n syyskokouksella samassa paikassa. Kokouksessa päätetään yhdistyksen vuoden 2018 toiminnasta. Siellä valitaan yhdistykselle puheenjohtaja, hallitus ja toiminnantarkastaja, päätetään vuoden 2018 jäsenmaksun suuruus sekä toiminta- ja taloussuunnitelma. Voit vaikuttaa päätöksiin vain olemalla läsnä.

KAIKKI MUKAAN MAHTAVAAN KAUDEN PÄÄTÖSJUHLAAN

Historic-rallikausi huipentuu klo 19 alkavaan palkintogaalaan. Juhlapaikkana on Lahden Ravintola Walimon Casseli, Vesijärvenkatu 25. Täältä ei kannata olla pois!

Tule viettämään mukavaa iltaa, jossa rennossa tunnelmassa voi samanhenkisen porukan kanssa vielä ”ajaa” kauden kisat uudelleen sekä samalla nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta – ja tietenkin noutamaan palkintosi tai juhlistamaan palkittavien iltaa. Timo Pulkkinen toimii tapahtuman juontajana.

Illalliskortit:  
- jäsenet 20 euroa, muut 40 euroa

Maksu etukäteen HRCF:n tilille FI79 5309 0220 0072 12, maksun viestikenttään ilmoittautujan nimi ja henkilömäärä (maksu 12.11. mennessä).

Drinkkiliput: Tilaisuuteen on mahdollista ostaa etukäteen drinkkilippuja hintaan 6 €/lippu. Drinkkilipuilla voi ostaa seuraavia tuotteita: olut 0,33 pullo, siideri 0,33 pullo, long drink 0,33 pullo tai talon punaviini/valkoviini 12 cl. 

Drinkkilippuja voi ostaa osoitteesta: myynti@casseli.fi , drinkkiliput toimitetaan etukäteen postitse tai ne voidaan noutaa paikalle saavuttaessa. Ilmoita ostaessasi ”Historic Rally Club Finlandin palkintogaala 25.11.”.

Juhlatilassa on baari avoinna, mutta drinkkiliput helpottavat tarjoilua sekä lipuilla saat juomasi edullisemmin.

PALKITTAVAT

Palkintogaalassa palkitaan kotimaisten sarjojen osalta 155 kilpailijaa seuraavasti:

Historic Rally Trophy
Kunkin ikäkauden viisi (5) parasta 1- ja 2-ohjaajaa
Luokkien kolme (3) parasta 1- ja 2-ohjaajaa

Nuottisarja
Kolme (3) parasta 1- ja 2-ohjaajaa

Tasanopeus
Kolme (3) parasta 1- ja 2 ohjaajaa

Rallisprint
Kolme (3) parasta

Tarkista alla olevista sarjatuloksista, kuulutko palkittaviin.

HRT:n pistetilanteet kuuden osakisan jälkeen löytyvät tästä linkistä:

HRT lopulliset sarjapisteet 2017

Nuottisarjan pistetilanne löytyy tästä linkistä:

Nuottisarjan lopulliset sarjapisteet 2017

Historic Rallisprint -sarjan pistetilanne löytyy tästä linkistä:

Historic rallisprint lopulliset sarjapisteet 2017

Tasanopeussarjan pistetilanne löytyy tästä linkistä:

Historic Regularity Rally Trophy lopulliset sarjapisteet 2017

Lisäksi palkitsemme EM-sarjassa menestyneitä sekä jaamme seuraavat kiertopalkinnot:

Jarmo Leivon palkinto
Timo Mäkelän palkinto
Esa Laineen palkinnot
Vuoden KV-teko
Vuoden historic-kuljettaja

MAJOITUS JA HUONEVARAUKSET:

Solo Sokos Hotel Seurahuoneen huonekiintiö on jo vapautunut vapaaseen myyntiin. Jos nyt varaat huonetta (mainitse silti tunnus ”Historic Rally Club Finland ry”) seuraavista portaaleista:

Sokos Hotels keskusvaraamo, puh. +358 20 123 4600, hotellin vastaanotosta +358 20 123 4655 tai hotellin myyntipalvelusta +358 20 123 4654. Sähköpostilla: seurahuone.lahti@sokoshotels.fi tai sales.hameenmaa@sok.fi 

Hotellin yhteystiedot:
https://www.sokoshotels.fi/fi/lahti/sokos-hotel-lahden-seurahuone

TERVETULOA!


Historic Rally Club Finland ry, Copyright (c)2017, All Rights Reserved.
Osumalaskuri: 2712038