Uutiset

Tiistai, Huhtikuu 26, 2022, 19:49

Rallilegenda Simo Lampinen vierailee Classic Motor Show’ssa viikonloppuna 30.4.–1.5.2022 Historic Rally Club Finland ry:n ja Lahti Historic Rally ry:n yhteisellä osastolla numeroltaan C13.

Tule tapaamaan Simoa osastollamme ja tutustu samalla näyttävään sekä hyvälaatuiseen vaatemallistoon, jossa on Simo Lampisen kasvokuva, nimmari sekä hänen ralli-Saabinsa. Simo pistäytyy osastollamme kumpanakin päivänä klo 12:sta alkaen.

HRT-verkkokauppa on avattu keväällä. Voit samalla tilata verkkokaupan tuotteita osastollamme, ja mahdollisesti ostaakin, mikäli näytekappaleiden koko sopii ja taskussa on tasaraha. Esillä on T-paitoja, huppareita, college-puseroita ja -huppareita yms.

Voit myös osallistua arpajaisiin, joissa kumpanakin päivänä arvotaan Lahti Historic Rallyn rallipaketteja viisi kappaletta.

Näyttely on auki lauantaina klo 9-17 ja sunnuntaina klo 10-17. Osoite on Lahti Halli, Salpausselänkatu 7, Lahti. Varauduthan siihen, että parkkipaikkaa ei saa hallin pihalta, sillä ne alueet on varattu yli 30-vuotiaille autoille.
-kk


Historic Rally Club Finland ry, Copyright (c)2017, All Rights Reserved.
Osumalaskuri: 4001661