Uutiset

Perjantai, Helmikuu 19, 2021, 13:49

Talven viimeinen harjoitusmahdollisuus järjestetään 6.3.2021 alkaen. Lähtö- ja maalipaikka on Koskikartano, Hämeenkoskella. Harjoitus tarjoaa vanhoille harrastajille mahdollisuuden viilata tekemistään ja uusille kokeilijoille helpon mahdollisuuden testata, onko lajista harrastukseksi vai ei. Kokeilu ei vaadi erillisiä mittalaitteita autoon, käytännössä suoritukseen riittävät tabletti ja appi, Rabbit 2.0.

Harkkariin voi osallistua ilmoittautumalla kilpailuun (MiRally.net) ja tilaamalla kilpailun materiaalin sähköpostilla: jukka.aroma(at)kolumbus.fi.

Tiekirjan ja nopeusohjeen saa tulostettavana tiedostona tai Rabbit 2.0 -sopivana sähköisenä tiekirjana. Tuloslaskentaa varten tarvitaan normaalit välineet, eli mobiililaite, johon on asennettu MiRally Crono+ toimiva verkkoyhteys (voi olla samassa tabletissa kuin ajoajanseuranta, Rabbit 2.0).

Tulosten tarkkuutta varten suositellaan käytettäväksi erillistä paikanninta, esim. Garmin tai Rabbit Glo, mutta se ei ole harjoitusajossa pakollinen. Laitteiston tulee olla päällä ja toimintakunnossa kilpailusuorituksen ajan. 

Kilpailusuorituksen voi ajaa kilpailun voimassaolon aikana (6.3.–14.3.2021) milloin haluaa. Jollei tapaamisrajoitukset vielä kiristy, lauantaina 6.3., olen ajatellut olla läsnä klo 10–17.

Saadakseen virallisen tuloksen tulee ajopäivä ilmoittaa erikseen. Järjestäjän tulee päivittää se järjestelmään kunkin kilpailijan kohdalta erikseen ennen kilpailusuoritukseen lähtöä.

Osallistuminen maksaa 50 €, joka tulee suorittaa tilille FI97 4108 0010 3222 49 / Coninno Oy, viestikenttään kuljettajan nimi.

Jos haluaa ajaa useamman kerran niin, että tulos huomioidaan, tulee kilpailuun kirjautua eri tunnuksilla.

Terveisin

Jukka A.


Historic Rally Club Finland ry, Copyright (c)2017, All Rights Reserved.
Osumalaskuri: 3234612