Uutiset

Tiistai, Helmikuu 16, 2021, 16:02

AKK Historic Lajiryhmä ja Historic Rally Club Finland toteuttaa kattavan harrastajakyselyn historic-ralliautoiluun, kilpailuihin ja lajin tulevaisuuden näkymiin liittyen. 

Tämä kysely on osoitettu Historic Rally Club Finlandin jäsenille ja myös muille AKK:n tiedossa oleville ralliharrastajille, joilla on KITI-järjestelmään määritettynä sähköpostiosoite. Kysely on toimitettu sähköpostilla kolmen viimeisen kauden aikana HRT-osakilpailuissa, sarjaluokissa kilpailleille kilpailijoille.

Harrastajakyselyyn voivat vastata myös muut historic-ralliautoilusta kiinnostuneet tahot; esim. kilpailunjärjestelytehtäviin osallistuvat henkilöt, tällöin pyydetään olemaan yhteydessä lajipäällikköön, joka toimittaa halukkaille kyselylinkin. 

Mikäli kyselyssä on mahdollisesti kohtia, joihin et osaa vastata, voi ko. kysymyksen ohittaa ja siirtyä seuraavaan kysymykseen. Kyselyn laajuuden vuoksi vastaamiseen menee aikaa noin 15 minuuttia.

Tässä linkki kyselyyn: 
https://my.surveypal.com/app/form?_d=0&_sid=1405357283&_k=ikQHwjFDRqUSYMneAd7uGReduwOtbuDPs8zeqBV2_uNnY_XguNOzdLfK73wX8HDG

 


Historic Rally Club Finland ry, Copyright (c)2017, All Rights Reserved.
Osumalaskuri: 3234639