Uutiset

Perjantai, Kesäkuu 14, 2019, 05:30

Neste Rallin reitissä mukana oleva Pihlajakosken erikoiskoe (Kuhmoisista hieman Jämsään päin, kauniissa Päijänteen rantamaisemissa) on monet vuodet pyörinyt ansiokkaasti kyläyhteisön voimin, jopa synnyttäen kylälle uuden AKK:n jäsenyhdistyksen, Tullan UA:n. Tänä vuonna tullalaisilla on ollut sen verran tohinaa oman rallin tekemisen ja muun kanssa, että huilia kaivataan. EK kuuluu kuitenkin jo reittiin, joten tekijöitä kaivataan.

Pihlajakosken EK ajetaan lauantaina, 3. elokuuta kahteen kertaan ja Vetomiehet välissä. Ensimmäinen veto alkaa klo 8.08 ja toinen klo 15.08. Siis ennen kukonlaulua paikalle ja siivouksen jälkeen saunalle kotiin.

HRCF hakee jäsenistönsä joukosta kiinnostuneita osallistumaan erikoiskokeen järjestämiseen. Haetaan yhtä autolastillista (4-5 hlöä) mukaan rallintekoon. AKK Sports Oy tarjoaa bensat (km-korvaus liiton taksalla) ja talkoorahaa sen verran, että kerhollekin jää jotain. Tarjolla on siis tehtäviä järjestyksenvalvojana, Safety-toimitsijana, liikenteenohjauksessa jne.

HRCF:n puolesta asiaa hoitaa Sakari Kuikka, sakari@sewcon.fi tai 0400-583 284, joten ota häneen yhteyttä, mikäli tämä kiinnostaa.

 


Historic Rally Club Finland ry, Copyright (c)2017, All Rights Reserved.
Osumalaskuri: 2315752